A+ R A-

Ftesë për ndihmë

I nderuar Imam, kryesi dhe xhemat i qendres perkatese, Selam alejkum ve rahmetullah Unioni i bashkesive islame shqiptare ne Gjermani,...


Lexo te plotë

Unioni i bashkësive islame shq...

Unioni i bashkësive islame shqiptare në Gjermani, i cili u themelua më 16.06.2007 në Stuttgart, është institucioni juridik dhe një...


Lexo te plotë

REFUGJATËT SIRIAN NË KAMPET E ...

QENDRRAT-BASHKËSITË ISLAME SHQIPTARE NË GJERMANI QË TUBUAN NDIHËM PËR POPULLATËN E RREZIKUAR-REFUGJATËT E SIRISË NË TURQI QË DO TË DËRGOHEN...


Lexo te plotë

Ftesë për ndihmë

Mesazh urimi për Ramazanin nga...

Unioni i bashkësive islame shq...

REFUGJATËT SIRIAN NË KAMPET E ...

Large
TRIBUNË 02 02 2013

TRIBUNË 02 02 2013

TË NDERUARUAR BESIMTARË; UIBSHIGJ-së, UNIONI I BASHKËSIVE ISLAME SHQIPTERE NË GJERMANI...

Historia e profetit Junus a.s

Historia e profetit Junus a.s

Historia e profetit Junus a.s është nga historitë e rralla...

Imam Ebu Hanife dhe nomadi

Imam Ebu Hanife dhe nomadi

Kur Ebu Hanifen, gjatë rrugës për në Mekë, duke kaluar...

Prev Next

Mesazh urimi për Ramazanin nga Unioni

28-06-2014 Hits:69 Deklarata Super User - avatar Super User

Mesazh urimi për Ramazanin nga Unioni

Bismilahi Rrahmani Rrahim

Ftesë për ndihmë

02-06-2014 Hits:731 Aktivitete Super User - avatar Super User

Ftesë për ndihmë

I nderuar Imam, kryesi dhe xhemat i qendres perkatese,   Selam alejkum ve rahmetullah   Unioni i bashkesive islame shqiptare ne Gjermani, ne mbledhjen e fundit qe mbajti ne qytetin e Essenit vendosi tju...

REFUGJATËT SIRIAN NË KAMPET E TURQISË DO…

01-06-2014 Hits:109 Aktivitete Super User - avatar Super User

REFUGJATËT SIRIAN NË KAMPET E TURQISË DO TË NDIHMOHEN NGA UNIONI I BASHKËSIVE ISLAME SHQIPTARE TË GJERMANISË

QENDRRAT-BASHKËSITË ISLAME SHQIPTARE NË GJERMANI QË TUBUAN NDIHËM PËR POPULLATËN E RREZIKUAR-REFUGJATËT E SIRISË NË TURQI QË DO TË DËRGOHEN NËPËRMJET UNIONIT-UIAZD - UBISHGJ JANË:

Hadithi Radhës

25-12-2013
Hadithi nr.15

Na ka treguar Ja’kub b. Ibraihimi, këtij Ibni Ulejje, ky transmeton nga Abdu-l-Aziz b. Suhejbi, ky nga Enesi, e ky nga Pejgamberi s.a.v.s (sipas një senedi tjetër): Na ka treguar...

Read more
25-12-2013
Hadithi nr.14

Na ka treguar Ebu-l-Jemane, këtij i ka treguar Shu’ajbi, këtij Ebu-z-Zinadi, ky transmeton nga A’rexhi, e ky nga Ebu Hurejre r.a. se Pejgamberi s.a.v.s ka thënë:

Read more
25-12-2013
Hadithi nr.13

Na ka treguar Museddedi, këtij i ka treguar Jahjai, ky nga Shu’be, ku nga Katade, ky nga Enesi r.a., e ky nga Pejgamberi s.a.v.s., ose: nga Husejni, ky nga Katade,...

Read more

Video e Radhës

Edhe Medineja...

Kjo është dashuria ndaj Muhammedit...

Play

Jam i kënaqur që...

ilahi

Play

Kërko tjera

Large
Muhammedi a.s. Krenaria e njerëzimit

Muhammedi a.s. Krenaria e njerëzimit

Ju e kishit shembullin më të lartë në të dërguarin...

Unioni i Bashkësive Islame Shqiptare në Gjermani (UIAZD) jua uron përzemërsisht këtë festë të Kurban Bajramit

Unioni i Bashkësive Islame Shqiptare në Gjermani (UIAZD) jua uron përzemërsisht këtë festë të Kurban Bajramit

Bismilahi Rrahmani Rrahim  te nderuar Imamllare, kryesi dhe xhematlinje,  Selam alejkum...

Imam Ebu Hanife dhe nomadi

Imam Ebu Hanife dhe nomadi

Kur Ebu Hanifen, gjatë rrugës për në Mekë, duke kaluar...

Historia e profetit Junus a.s

Historia e profetit Junus a.s

Historia e profetit Junus a.s është nga historitë e rralla...

Unioni i bashkësive islame shqiptare në Gjermani, i cili u themelua më 16.06.2007 në Stuttgart, është institucioni juridik dhe një bashkësi fetare jopolitike e pavarur nga shteti,


29. Jo! Por ata që bëjnë të këqia, ndjekin vetëm dëshirat e tyre pa asnjë dije. Atëherë pra, kush do ta udhëzojë atë të cilin e ka humbur Allahu? Dhe për të këtillët nuk do të ketë asnjë ndihmues. (Err Rum:29)
 
30. Kështu drejto fytyrën tënde ti (O Muhammed) drejt Besimit të Pastër Islam në një Zot të Vetëm, El-Hanifa (mosadhurimi i asgjëje veç Allahut Një e të Vetëm), Fitratell-llahi (Islamin e Pastër të Allahut) me të cilin Ai ka krijuar njerëzimin. Le të mos ketë asnjë ndryshim në Khalkil-lah (në Fenë e Allahut, në Rrugën e Allahut, në Besimin e Pastër Islam në Një Zot të Vetëm). Kjo është feja e drejtë, por shumica e njerëzve nuk e dinë. (Tefsir At-Tabari). (Err Rum:30)
 

Takvimi

TV LIVE

Zgjedhura

Mesazh urimi për Ramazanin nga Unioni

Mesazh urimi për Ramazanin nga Unioni

More details
Ftesë për ndihmë

Ftesë për ndihmë

More details
REFUGJATËT SIRIAN NË KAMPET E TURQISË DO TË NDIHMOHEN NGA UNIONI I BASHKËSIVE ISLAME SHQIPTARE TË GJERMANISË

REFUGJATËT SIRIAN NË KAMPET E TURQISË DO TË NDIHMOHEN NGA UNIONI I BASHKËSIVE ISLAME SHQIPTARE TË GJERMANISË

More details
Ftesë për pjesëmarrje

Ftesë për pjesëmarrje

More details

Ndihmo edhe ti

Linjë

Kemi 6 miq dhe s'ka antarë në linjë

Sondazh

Çka duhët të shtojmë
Lajme
Sport
Video
Audio
Opinione
Hadithe
Të gjitha janë

Partneret

     ndricimiballkanbashkimiikredritaislamephoto3